JURAT

PRESIDÈNCIA. JOSEP MAIXENCHS

Nascut a Terrassa el 1943, Josep Maixenchs i Agustí és Llicenciat en Història de l'Art, Diplomat en Estètica i Història de la Cinematografia i Diplomat en Semiologia de la Imatge Audiovisual. Maixenchs dirigeix des de fa més de deu anys l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), on es dedica a l'ensenyament del cinema i a la seva difusió, tant des de la seva activitat docent, com participant en festivals. També ha sigut el productor de desenes de curts a través de l'empresa Escándalo Films S.L., així com del llargmetratge Andrea (1996), de Sergi Casamitjana. Ha obtingut el Premi Homenots concedit pels productors catalans en reconeixement a la seva tasca de formació en el cinema, el Premi González-Sinde de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya, el Premio Prisma d'Honor, i el Premi Maria Honorífica al Festival de Sitges 2011.

JULIO PAREDES
Llicenciat en ciències econòmiques i empresarials (Marketing) per la Universitat Central de Barcelona. Ha desenvolupat tota la seva carrera a Tiempo BBDO on va començar el 1988 com a executiu assumint posteriorment responsabilitats com a Supervisor, Director de comptes i Director de serveis al client. La seva experiència abraça sectors com l'alimentació, serveis, energia, salut... tant a nivell nacional com internacional. Actualment és el Director General d'Estratègia i comunicació de TIEMPO BBDO, una agència de publicitat fundada a Barcelona el 1960. Des dels seus inicis, la filosofia de l'agència fou anar més enllà de la publicitat, involucrant-se en el negoci dels seus clients i innovar, creant idees que anaven més enllà d'una idea publicitària.

DAVID ALBAREDA
David Albareda es va iniciar en el món audiovisual treballant durant cinc 
anys en el món de la distribució de continguts com a director comercial 
d’una empresa independent, supervisant les vendes de programes de 
producció estrangera a Espanya a tot tipus de mitjans: emissores de televisió 
públiques i privades, nacionals i autonòmiques, de pagament, plataformes 
de VOD i cases editorials. 
El 2012 es va incorporar a ORF, la televisió pública austríaca, com a cap de
desenvolupament de coproduccions internacionals, on se centra en el 
desenvolupament de projectes documentals, història natural i Història. En 
aquesta funció ha establert coproduccions amb ARTE France, France 5, 
Smithsonian Channel USA, National Geographic International i SBS 
Austràlia entre d’altres. Actualment, després de tot el coneixement adquirit, configura la seva pròpia empresa de distribució Devised.

NARCÍS NAUDÍ
Neix a Barcelona el 26 de setembre de 1981. És llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. L'any 2003 comença la seva carrera profesional a RAC1 com a redactor del programa de ràdio "L'hora del pati", presentat per l'Albert Om. A partir del 2004 continua la seva trajectòria com a redactor i guionista de diferents programes de ràdio i televisió: "Jo vull ser" (TV3), "El Club" (TV3), "Banda Ampla" (TV3), "La escobilla nacional" (Antena 3), "Arena Mix Internacional" (Antena 3) i "El Dia" (COM RÀDIO). El novembre de 2010 comença a treballar de redactor  per a diferents projectes de la productora La Fábrica de la Tele, com, per exemple, els concursos "El comecocos" i "Dale al REC" emesos a Cuatro, i els programes "La Caja Deluxe", "Sálvame Diario", "Las Bodas de Sálvame", "Abre los ojos" i "Sálvame Deluxe", a Telecinco.  El 2015 s'incorpora a la productora Zeppelin com a redactor del reality "Gran Hermano". Tot seguit, torna a La Fábrica de la Tele per formar part de l'equip del programa "Hable con ellas". Actualment és redactor del concurs "Cámbiame" de Telecinco.


PAU PERICAS
Nascut a Barcelona l'any 1982, és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la 
UB i Màster en Estudis de Cinema i Audiovisuals Contemporanis per la UPF. 
Després de vuit anys treballant en producció de televisió, cinema, publicitat 
nacional i internacional, va començar a treballar de realitzador i fotògraf en 
projectes audiovisuals de diversa índole, especialment publicitat i foto fixa. A 
banda, fa anys que es dedica a la docència i la cultura audiovisual col·laborant 
amb la Cooperativa d'Audiovisuals Drac Màgic; imparteix tallers a infants i 
adults, s'encarrega de presentar i moderar les sessions de cinema Filmoteca 
per a les Escoles a la Filmoteca de Catalunya i revisa i crea continguts teòrics i 
pràctics dels tallers de la cooperativa i la seva distribuïdora de cinema infantil 
Pack Màgic.

LUIS R. ÁLVAREZ

És llicenciat en Comunicació Audiovisual i Màster en Animació per la Universitat Pompeu Fabra. Des del 2004 ha treballat com a grafista en diferents productores: La Productora, Lavinia, Brutal Media, Copilotos. A partir del 2009 continua la seva trajectòria com a freelance dins el sector audiovisual, diversificant les seves tasques sempre dins del món de la post producció: grafisme, animació, efectes digitals, etc. Amb experiència àmplia en spots televisius i vídeos corporatius per a multitud de marques, també ha dissenyat i creat el grafisme i les animacions de sèries com "13 Anys i un dia" (TV3) i de documentals com "Adéu, Espanya?" (TV3), "Això no funciona… o potser sí?" (TV3) o la guardonada amb un Premi Gaudí "Barcelona: Abans que el temps ho esborri".

ARITZ LEKUONA

Llicenciat en cine i audiovisuals per l'ESCAC, especialitat de producció (1995-1999). Curs de direcció audiovisual a la mateixa escola (1999-2000), Master en direcció de marketing per l'EAE (2004-2005) i Master en Marketing, distribució i ventes cinematogràfiques ESCAC (2008). Des de 2002 és director de Marketing a l'ESCAC, ocupant-se de la creació de campanyes i llançament de nous productes. Ha participat com a director de màrketing de la pel·lícula "3 dies amb la família" (2008) i com a comunity manager de "EVA" (2011). Va ser cap de producció a "Gran Gato" (Ventura Pons) i "Trash" (Carles Torras) i ha participat en la realització de diferents making off i videoclips per a Desastre de Cine. Com a professor, actulament és director de masters i postgraus de l'ESCAC, de Sitges Summer School i de VFX School. Anteriorment, va ser responsable del taller de producció (2000-2004) i de l'assignatura d'introducció a la producció.

LAIA ZANÓN

Nascuda el 1983, és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Ramon Llull. Durant set anys va formar part de l’equip del productor, cineasta i artista Claudio Zulian on va ser directora de producció i va col·laborar en el desenvolupament de diverses pel·lícules entre les que trobem: “Sin Miedo” (documental en coproducció amb CDP i Arte França, i Monstro Films a Mèxic); “Born” (ficció històrica amb TVC i TVE, diverses 
nominacions al Gaudí 2015, Millor Pel·lícula Extrangera al Toronto World International Film Fest i al Singapore World International Festival); “Fortuny i la llàntia meravellosa” (documental amb TVE, TVC, Disseny HUB Barcelona); “Power no Power” (experimental per al Jeu de Paume de París); “A través del Carmel” (TVC, documental guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona i Premi Nacional de Cinema 2009, entre d’altres). Durant el 2015 va produir el documental “Paco Candel, l’altre català” amb Wonka Films, TVC i TVE.
Zanon acaba de fundar la seva pròpia productora, Gadea Produccions, on prepara la producció d’un documental per rodar a l’Afganistan i un altre per rodar a Barcelona i a París al llarg de 2016 i 2017.


CATEGORIA VÍDEOJOC - ANIMACIÓ DIGITAL

DANIEL CASTELLANOS

Co-fundador de l'empresa "A Crowd of Mosters" guanyadors del millor videojoc "Blues and Bullets" de la darrera edició del Game Lab de Barcelona. Professor de "Game Design" del Grau de Videojocs al Tecnocampus. Ha treballat com a Game Designer a l'empresa Digital Legend.

Enginyer Informàtic i Màster en Disseny de Videojocs per la UPF. 

SIMON LEE
 
És dissenyador creatiu amb una dilatada carrera en el sector mòbil i de videojocs. Va arrencar com a emprenedor el 2002 amb Iverywhere, va ser dissenyador de videojocs i més tard productor, director i responsable de disseny a Digital Legends. Avui és cofundador de Incubio i fundador de Gamebcn, una acceleradora de startups enfocada al sector dels videojocs.RICHARD HEBERT
Conta amb una àmplia experiència com a developer, programador, artista 3D, analista y director de projectes. En els darrers  15 anys, ha desenvolupat mes de 700 projectes entre els que destaquen el ‘MediaLab La Salle’, un laboratori singular centrat en AR, VR, video jocs i mocap, i ‘BLOOM’, un centre de tecnologia de darrera generació, centrat en les tecnologies emergents i 3D. Actualment, Herbert és el coordinador dels estudis de Grau de videojocs de l'ENTI de la Universitat de Barcelona.

GINA TOST
Co-founder of the App promotion platform Geenapp. The first smart & programatic CPI Mobile Ad-Tech Network from Barcelona. Featuret on Wired Magazine as one of the 100 Best Startups of 2015.
Journalist with broad experience, focus on Mobile, Technology, Startups and Video Games. Worked for TV channels, newspapers, websites, and radio stations worldwide (Spain, LatinAmerica Japan and others). 
Writer of the book "Vida Extra" - Columna (Catalan) and Grijalbo (Spanish). Book about video games and game design.
LIAM PATTON
I started in mobile games and digital entertainment in 1999 @Nokia Germany, during the great old Nokia days.
Worked @ the Games Business Unit on Java, Symbian, first colour phones, N-Gage, 3D engines, SDKs on tech/business/production roles on global Developer Relations.
I spent some years in Sports and Retail Marketing @Nike before returning to mobile games in the SME and entrepeneurial world.
I worked at Digital Legends (mobile games developer) on great properties from EA, Disney Interactive and 10+ titles before founding my mobile consultancy Apps To Win (2012) and the games studio Big Imagination Games (2015).